Permanente Make-Up

PERMANENTE MAKE-UP


Permanent mooi met permanente make-up...

Naar ieder's smaak en wens.

Wenkbrauwen: om te bepalen welke techniek het best past wordt gekeken naar 2 belangrijke punten:
1. Persoonlijk voorkomen; hoe wilt men overkomen; natuurlijk of gemaquilleerd?
2. Situatie van de wenkbrauwen; heeft men veel of weinig haartjes? 
Samen wordt bekeken wat de beste oplossing na een grondige analyse met tekening.


Permanente make-up, onze methode:

Voor er van start wordt gegaan wordt er goed geluisterd naar UW wensen en verwachtingen, daarna wordt er een objectieve analyse gemaakt op

basis van de morfologie en persoonlijke gezichtsvorm. Alvorens de permanente make-up wordt aangebracht wordt er een stijl/kleurenanalyse gemaakt en wordt een voorbeeld getekend met potlood. Tijdens de uitvoering van de permanente pigmentatie wordt er gebruikt gemaakt van een verdovende creme die de behandeling zo goed als pijnloos maakt.Wenkbrauwen

Micro-blading is een oppervlakkige haartjestechniek voor een natuurlijke wenkbrauw, de wenkbrauwen kunnen volledig of indien nodig gedeeltelijk worden opgevuld en-/ of verlengd met hairstrokes, een simulatie van een echt haartje. Er wordt alvorens het starten van de behandeling een reële tekening gemaakt. Micro-blading wordt handmatig en zonder machine uitgevoerd met “micro-blades”, hierdoor blijft deze techniek tot 1 jaar aanwezig in de huid alvorens een touch-up nodig is.


Powder brows

Worden gekozen indien de wenkbrauwen vulling missen of meer geprononceerd aanwezig mogen zijn. Deze techniek laat toe om zowel naar een zeer natuurlijk resultaat toe te werken tot een meer uitgesproken versie, dit wordt uitvoerig besproken. Powder brows worden geplaatst met een machinale techniek waardoor deze methode 2-3 jaar aanwezig blijft in de huid. Samen met jou wordt beslist welke "wenkbrauw-optie" de beste is voor jou!


Eyeliner boven

Door een eyeliner aan te brengen d.m.v. permanente make-up heeft u altijd een natuurlijke en mooie volle oogopslag. Hier kan een eyeliner in de wimperrand worden aangebracht voor een natuurlijke look maar de eyeliner kan even goed mooi vol worden aangebracht voor een meer gemaquilleerde look. Men kan hier ook kiezen voor een "dikke eyeliner" voor een echte volle look met eventueel kleurcontrast.


Eyeliner onder

De eyeliner onderaan kan in de wimperrand geplaatst worden of er kan gekozen worden voor een "dikke eyeliner" voor een "smokey eyes" look.


Lipliner

De lipliner kan gekozen worden om de lippen te accentueren maar ook  om te vergroten door juist over de rand te werken, de lippen symmetrisch maken. De lipliner kan ook met een schaduw worden aangebracht voor een minder afgelijnd en dikker resultaat.


Schoonheidsvlekje

Een schoonheidsvlekje in een natuurlijk kleur.

Voor wie is permanente make-up

 - Voor mensen die veel zwemmen/sporten/reizen.

- Voor mensen die weinig tijd hebben om zich te maquilleren of het maar niet onder de knie krijgen

- Voor mensen die een allergie hebben op de traditionele make-up

- Voor mensen die na een zwaar ongeluk een reconstructie wensen van de mond of wenkbrauwen (kijk op deze site op dermopigmentatie)

- Voor mensen die hun uiterlijk willen verbeteren d.m.v. permanente make-up, vb.:een vage lipcontour, lichtbegroeide wenkbrauwen, ...

- Voor mensen met een fysieke belemmering waardoor ze zelf moeilijk make-up kunnen     aanbrengen

- Voor mensen die er "gewoon" altijd fantastisch en verzorgd willen uitzienEnkele tips waar men rekening mee kan houden vooraleer je langskomt voor een permanente make-up behandeling:

- Minimum 24 uur voor de behandeling mag geen alcohol worden gebruikt en geen inname van asperine. Wat wel mag zijn Dafalgan of Perdolan.

- Het is onnodig om zenuwachtig te zijn, er wordt een verdovende crème gebruikt waardoor de behandeling zo goed als pijnloos is. Sommige klanten zeggen dat de bikinilijn waxen veel meer pijn doet...

- Medisch dossier: op voorhand vermelden bij uw afspraak of u: suikerziekte hebt, zwanger bent of bloedverdunners neemt. Met toestemming van de huisarts of specialist kan er wel permanente make -up geplaatst worden.

- Bij het plaatsen van een lipcontour wordt aangeraden om een week op voorhand een voedende balsem op de lippen aan te brengen, dat vergemakkelijkt het pigmenteren.

-Bij het plaatsen van een lipcontour bij mensen die last van koortsblazen hebben wordt aangeranden om een week op voorhand de lippen te behandelen met Zovirax.

- Na de behandeling kunt u onmiddellijk terug gaan werken.PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

Wij staan altijd klaar voor eengratisintakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden.Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.