IPL DEFINITIEF ONTHAREN IS SNEL, VEILIG & SUPER BETAALBAAR

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor u kan betekenen. Met de MedCos IPL en de MedCos IPL SHR kunt u zich verzekeren van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.


Steeds investeren wij in de beste apparatuur om u te verlossen van ingegroeide haren, ongewenste haargroei en een geïrriteerde huid na het scheren. Voordat wij gaan starten met de behandelingen doorlopen we eerst een uitgebreid intakegesprek. Vervolgens zult u om het gewenste resultaat te behalen in kuurverband 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 4 à 12 weken ondergaan.

IPL DEFINITIEF ONTHAREN

De Medcos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL & IPL SHR -methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan/zal groeien. Aangezien de MedCos IPL behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt. Het MedCos IPL & IPL SHR systeem heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende haar- en huidskleuren.


KAN IEDEREEN BEHANDELD WORDEN?

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatte nauwelijks pigment en zijn daarom vaak niet te behandelen. Door middel van onze SHR functie kunnen ook mensen met donkerdere huidskleur behandeld worden, echter mensen met een huidtype 6 kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigmentgehalte in de huid. 


IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?

Bij de MedCos IPL, als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar voor iedereen goed te doen. Bij de MedCos SHR is het energieniveau lager waardoor de klant minder voelt. Verder koelt onze behandelkop tot -10° waardoor er weinig pijnsensatie overblijft.


HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 á 10 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 á 2 onderhoudsbehandelingen te ondergaan om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Meest gestelde vragen;


Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

Alle zones waar ongewenste haargroei aanwezig is, overzicht zones:

 • Wenkbrauwtussenstuk / bovenlip / kin: € 25
 • Bakkebaarden, baardcontour (mannen), hals: € 45
 • Volledig gelaat: € 99
 • Borstkas
 • Oksels / schouders: € 55
 • Bikini: € 65
 • Brazillian: € 85
 • Buik: € 65
 • Buikstreep: € 35
 • Armen: € 99
 • Onderarmen: € € 79
 • Armen: € 99
 • Rug: € 120
 • Bovenrug / onderrug: € 75
 • Rug: € 120
 • Benen: € 175
 • Onderbenen: € 110


PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.