CRYO-LINE


Cryo-Line is de nieuwste methode om snel en langdurig ongewenst vet te verminderen, zonder chirgurgische ingreep. Het vetweefsel wordt op een gecontroleerde en zachte manier afgekoeld tot 2 a 3° C. Dit lokt een transformerende reactie uit bij de vetcellen: de vetcellenclusters breken open en verliezen hun inhoud. En dat zie je!


Snel

Meteen na de behandeling is er al een verschil te merken in de textuur van de behandelde huid en het vetweefsel.
De vetophoping verkleint in omvang en het wordt vaak ook zachter. Dit verbetert nog progressief naargelang het aantal behandelingen er wordt uitgevoerd.
Gemiddeld zijn er slechts zo'n 3 tot 6 behandelingen nodig die elkaar opvolgen om de 1 à 3 weken. Afhankelijk van de hoeveelheid vetopstapeling, kan er gekozen worden voor een kuur van 9 behandelingen.


Langdurig

De behaalde resultaten zijn langdurig. Eens de vetcel haar inhoud verloren is, sterft ze gewoonlijk af. Indien er na de behandelingen nieuwe kilo’s bij komen, zal zich dat eerder manifesteren op plaatsen waar de Cryo-Line behandeling niet werd uitgevoerd.

Voor iedereen

Iedereen stoort zich wel aan een of andere plaats met een vetopstapeling die niet zomaar weg te krijgen is met sporten of diëten.


Deze plaatsen zijn ideaal om met Cryo-Line te behandelen:

- Love handles

- Buik

- Dijen

-Knieën

 - Armen

- Bh-bandjes

- kuiten


We hanteren volgende prijzen:
- Testbeurt: € 50
- 1 beurt: €90
- 3 beurten: € 240
- 5 beurten: € 350